НЛО кацна на връх Бузлуджа, видяхме от Sofia24.bg. Случката е от

...
НЛО кацна на връх Бузлуджа, видяхме от Sofia24.bg. Случката е от
Коментари Харесай

Нереално! НЛО кацна на връх Бузлуджа

НЛО кацна на връх Бузлуджа, видяхме от Sofia24.bg.  Случката е от през вчерашния ден вечерта, когато хиляди станаха очевидци на зрелището. Внушителният обект се приземи, а след това отлетя в незвестна посока. Това обаче бе единствено една дребна, само че ефектна част от 3D мапинг шоуто " Shadоw Diffusion ", основано от МР-STUDIO за фестивала  Open Buzludzha 2023, за който към този момент ви разказхме.

Фестивалът включваше тридневна стратегия с атракции за дребни и огромни, само че надали има две отзиви, че точно тази бе една от най-впечатляващите.

Създателите на шоуто прожектираха по самата фасада на паметник Бузлуджа, като с прецизна акуратност на изображенията размиваха границите сред действително и нереално, потапяйки ни в сюрреалистично премеждие. Изживяването бе  хармонизирано и от хуас и техно ритмите на сцената, ситуирана в подножието на монумента.

MP-STUDIO са познати на хората и като уредници и на събития като SOFIA LUNAR FESTIVAL.

Припомняме, че събраните от фестивала средства, са за опазванена на паметника, който евентуално поради соц символиката си, бе оставен в немилостта на естествените стихии с години наред. 

Фестивалът бе проведен от фондация " Проект Бузлуджа ". Благодарение на тях през 2018 година, паметникът бива приет от най-голямата европейска организация за културно завещание Европа Ностра, като споделят, че е един от 7-те най-застрашени културни обекта в цяла Европа. Организацията изготвя дружно с Институтът на Европейската капиталова банка финансов и механически отчет, тактика за запазване на монумента Бузлуджа , само че от страната по този начин и не започнаха ограничения.

От Sofia24.bg обаче имаме вяра, че би трябвало да браним архитектурните си достижения, без значение от " политическата " ера. Ако желаете да подкрепите фондация " Проект Бузлуджа "  можете да го извършите ТУК.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР